Viljandi Metall pääses kindla mänguga poolfinaali

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Metalli naiskond alistas ka Eesti meistrivõistluste teises veerand­finaalkohtumises TBD Pharmatech Tartu 3:0 ning astub nüüd poolfinaalseerias vastamisi Tartu Ülikool / Bigbankiga.
Viljandi Metalli naiskond alistas ka Eesti meistrivõistluste teises veerand­finaalkohtumises TBD Pharmatech Tartu 3:0 ning astub nüüd poolfinaalseerias vastamisi Tartu Ülikool / Bigbankiga. Foto: Marko Saarm

Reedel tagas Viljandi Metalli naiskond endale koha Eesti meistriliiga poolfinaalis, kui võitis Tartus veerandfinaalseeria kordusmängus TBD Pharmatech Tartut sama kindlalt nagu avamänguski.

Naiskonna kapteni Laureen Reieri sõnul tuli edasipääs küll kindlate 3:0 võitudega, aga seda, et poolfinaalikoht oleks lunastatud kerge vaevaga, ei saa öelda. «Selles mõttes muidugi kerge vaevaga, et piirdusime kahe mänguga,» lisas ta rahulolevalt.

Nagu Reier nentis, andis eduseis enne korduskohtumist kindlust. «Ja mäng oli põnev,» lausus ta. «Meil töötas serv väga hästi ja saime sellega edu. Mulle tundus, et Tartu mängis esimeses mängus paremini, siis nad võitlesid kaitses kõvasti. Korduskohtumises oli meie rünnak rohkem otsustav, mis oli ka selles mängus põhiline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles