Viljandi Võrkpalliklubi ootab ees veerandfinaalseeria

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Võrkpalliklubi meeskond läheb Eesti esiliiga veerandfinaalis vastamisi Eesti Maaülikool/Structuraga.
Viljandi Võrkpalliklubi meeskond läheb Eesti esiliiga veerandfinaalis vastamisi Eesti Maaülikool/Structuraga. Foto: Anna Mölter

Nädalavahetusel said selgeks Eesti meeste võrkpalli esiliiga veerandfinaalpaarid ning kahe võidumänguga põhiturniiri kolmandana lõpetanud Viljandi Võrkpalliklubi läheb vastamisi Eesti Maaülikool / Structuraga, keda ta põhiturniiri viimases kodumängus võitis.

«Meile sobib,» ütles Viljandi meeskonna peatreener Tauno Lipp ning lisas, et sellele vastasele pole seni kaotatud ja see pole ka plaanis. «Nad on võistkond, kelle tiputase on väga okei, aga madalseis ka madal. Neil ei ole sellist stabiilsust, et nad võiks olla vastased, keda kartma peab.»

Põhiturniirile tagasi vaadates nentis Lipp, et esikolmik läks teistelt eest, samal ajal kui neljanda kuni kaheksanda koha meeskonnad mahtusid viie punkti sisse. «Seal on kvaliteeti küll ja suhteliselt tihe see värk. Me ei teadnud eilse päeva lõpuni, kes meile vastu tuleb,» rääkis ta esmaspäeval. «Esiliiga üldine tase on niivõrd palju tõusnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles