Sakala maraton jääb ära

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Sakala suusamaratoni korraldajatel ei jäänud nõupidamisel muud üle kui tõdeda, et neil tuleb loodusele alla vanduda ja tänavune võistlus ära jätta.


Sihtasutuse Holstre-Polli tervisekeskuse tehnikajuhi Tiit Tammemäe sõnul on sulailmad muutnud lumekihi õhukeseks ning täitnud varem sissesõidetud suusajälje jääga. «Võistelda pole sellel kuigi mõnus. Põllul turritavad kõrred kohati läbi lume,» tõdes ta.

Tamme peab võimalikuks, et suusatamishuvilistele pakutakse sportliku mõõduvõtu asemel nii-öelda avatud raja sõitu — selle kohta tehakse otsus reedel. «Anname matkasõidu toimumisest teada reedel keskuse kodulehel,» lausus ta.

Ehkki võistlusena on Sakala suusamaraton otsustatud ära jätta, leiavad pühapäevaks kavandatud Saho suusatamise karikavõistlused Tammemäe sõnul kindlasti aset. «Saho karikavõistlused algavad Holstre-Pollis pühapäeval, 18 märtsil kell 12,» teatas tehnikajuht.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles