GALERII ⟩ Viljandi kirjandusfestivali "Tühjast kohast" juhatas sisse portfellipäev

Copy

Esimesed Viljandi kirjanduspäevad "Tühjast kohast" juhatati kolmapäeva pärastlõunal sisse portfellipäevaga ning nelja päeva kestel saavad kirjandussõbrad osaleda loovkirjutamise õhtutel, kuulata Jaak Jõerüüti ja osaleda luuleprõmmul.

Viljandi kirjanduspäevad algasid kolmapäeval kell 16 Viljandi linnavalitsuse ees järjekorras teise portfellipäevaga, mille kunstiline juht ja eestvedaja oli kirjanik Paavo Matsin, kes oli nõuks võtnud kohaletulnute ja publikuga ruupori vahendusel suhelda. Üritusega olid oodatud liituma kõik portfelli- ja kirjandussõbrad ning Viljandi linnapea Madis Timpson oli saanud osalemiseks eraldi kutse.

Kui kohale tulnud heatujuliselt Viljandi linnapealt oli eelmisel, 2020. aasta juunis peetud portfellipäeval tema hoolde usaldatud portfell tagasi küsitud ning saadud kingituseks ka tibatilluke õllekruus ja natuke kangemat keelekastet, kingiti talle uus ning hoiatati, et see sisaldab üht ütlemata sensuaalset raamatut ning portfelliga tuleb diskreetselt ümber käia. Linnapea ütles hiljem, et talle kingiti kena luulekogu armastusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles