Välitualetid langesid järjepanu huligaanide saagiks

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Jaanuari keskpaigas lükati Karksi ordulinnuse välitualett ümber ja nõlvast alla. Praeguseks on puitehitis jälle püsti, kuid kogudus leiab, et piirkonda oleks vaja videovalvet.
Jaanuari keskpaigas lükati Karksi ordulinnuse välitualett ümber ja nõlvast alla. Praeguseks on puitehitis jälle püsti, kuid kogudus leiab, et piirkonda oleks vaja videovalvet. Foto: Erakogu

Kui möödunud kevadel kirjutas Sakala, et Karksi-Nuias rüüstati kooli juures välitualetti, siis vahepeal on huligaanide kätte langenud veel kolm kemmergut, millest viimane Karksi ordulinnuses veeretati nõlvast alla. Valvekaamerate paigaldamine tuleb kõne alla järgmisel aastal.

Lõhkujate ohvriks langesid möödunud aastal välitualetid kohaliku järve ujumiskoha juures, ordulinnuse parkla läheduses ning viimasena selle aastanumbri sees tualett, mis seisis ordulinnuse müüride vahel.

Käimla lükati nõlvast alla

Luterliku kiriku Karksi koguduse juhatuse esimees Raimond Vaher meenutas, et tualett sai paika kesksuvel. Et selle konstruktsioon on toekas, jäi see pärast ümberlükkamist terveks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles