VLND Burger rahuldab klientide soovi ja hakkab kodulinnas burgerit pakkuma

Merlin Kuld
, reporter
Copy
VLND burger sai möödunud nädala neljapäeval kätte bussi, mille nad nüüd endale sobivaks kujundavad, et viljandlastele sealt burgereid pakkuma hakata. Pildil VLND juhatuse liikmed (vasakult) Kristo Leemet, Kris Süld, Kristiin Elmat ja Oskar Berggren.
VLND burger sai möödunud nädala neljapäeval kätte bussi, mille nad nüüd endale sobivaks kujundavad, et viljandlastele sealt burgereid pakkuma hakata. Pildil VLND juhatuse liikmed (vasakult) Kristo Leemet, Kris Süld, Kristiin Elmat ja Oskar Berggren. Foto: Elmo Riig

"Miks teie nimi selline on? Viljandis teil ju seda kohta ei ole!" Just seesuguseid küsimusi ja telefonikõnesid saab Tallinnas ja Tartus tegutsev tänavatoidurestoran VLND Burger vaat et iga nädal. Märtsi algusest tuleb ettevõte juurte juurde tagasi ja hakkab ka viljandlastele burgerit pakkuma.

VLND Burger sai alguse ühel 2017. aasta juuliõhtul, mil sõprade seltskond valmistas Viljandis Kondase hoovis 70 burgerit. Et pakutud tänavatoit osutus nii menukaks, sai väikesest üritusest suurem ettevõtmine ning 2018. aastal avati esimene toidubuss.

Praegu on VLND Burgeril lett pealinnas Balti jaamas ja Tartus Lõunakeskuses, lisaks Tallinnas Põhjala tehases restoran, mis toimib ka toiduauto ettevalmistusköögina. Ehkki ühel aastal tegutses VLND Burger ka Viljandis, majas, kus praegu on Villa Maria, ja korraldas seal burgerireedeid, ei ole ta püsivalt siin veel olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles