Viljandlased pidutsevad nii presidendi vastuvõtul kui tööd tehes

Margit Kattai
Copy
Viimane vabariigi presidendi vastuvõtt oli 2020. aastal enne koroonapandeemia puhkemist Ugala teatris. Tänavu 24. veebruaril kutsub president Alar Karis külalised Tallinna Estonia teatrisse, Ugalas aga algab kell 14 Viljandi kontsertaktus, mida saab vaadata nii kohapeal kui Sakala veebist.
Viimane vabariigi presidendi vastuvõtt oli 2020. aastal enne koroonapandeemia puhkemist Ugala teatris. Tänavu 24. veebruaril kutsub president Alar Karis külalised Tallinna Estonia teatrisse, Ugalas aga algab kell 14 Viljandi kontsertaktus, mida saab vaadata nii kohapeal kui Sakala veebist. Foto: Elmo Riig

Juba homme tervitab Eesti iseseisva vabariigi 105. aastapäeva. Kui väike osa viljandimaalastest on kutsutud selleks puhuks presidendi vastuvõtule, siis enamik tähistab pidupäeva pereringis, mõni ka tööd tehes.

Hiljuti presidendilt Valgetähe V klassi teenetemärgi vastu võtnud Olga Sööt, kes on 51 aastat Pärsti küla raamatukoguhoidjana töötanud, sai kutse osaleda presidendi vastuvõtul ja sinna ta ka läheb.

«Kui ikka nii palju korraldatakse ja kutsutakse, siis tuleb minna,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles