Abja legendaarse spordimehe Valter Külveti mälestuseks võisteldi kolmel alal

Priscilla Õmblus
Copy
Abja spordi- ja tervisekeskuses peetud Valter Külveti mälestusvõistlustel osalesid nii kohalikud kui kaugema kandi koolinoored.
Abja spordi- ja tervisekeskuses peetud Valter Külveti mälestusvõistlustel osalesid nii kohalikud kui kaugema kandi koolinoored. Foto: Erakogu

Eelmisel reedel peeti Abja spordi- ja tervisekeskuses üheksandaid Valter Külveti mälestusvõistlusi kergejõustikus ning nii kohalikud kui kaugema kandi kooliõpilased võtsid mõõtu kolmel alal.

Nagu rääkis Abja spordi- ja tervisekeskuse juhataja Kristi Tammist, sündis Valter Külvet Õisus ning lõpetas Abja keskkooli. "Ta on mitmekordne Eesti meister, Nõukogude Liidu meister ja osales ka 1988. aastal olümpiamängudel."

Tuntud spordimehe mälestuseks astus Abja-Paluojal võistlustulle õpilasi Abja gümnaasiumist, Karksi-Nuia August Kitzbergi gümnaasiumist, Halliste põhikoolist, Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Tarvastu gümnaasiumist, Otepäält ja ka Pärnu spordiklubist Altius. Võisteldi 50 meetri jooksus, 50 meetri tõkkejooksus ja kõrgushüppes vanuseklassides U-12, U-14, U-16 ja üldklassis. "Võistlejad tegid korralikke tulemusi ja palju isiklikke rekordeid," nentis Tammist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles