Mulgi valla aukodaniku tiitel läheb tuntud tõstetreenerile

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Augustis avati Mõisakülas tõstja ja olümpiamedalisti Arnold Luha­ääre mälestusmärk, mille rajamise eestvedaja oli Enn Raieste (vasakult teine). Lisaks temale on pildil Arnold Luhaääre tütar Kersti Linask-Luhaäär, olümpiavõitja Jaan Talts ja vallavanem Imre Jugomäe.
Augustis avati Mõisakülas tõstja ja olümpiamedalisti Arnold Luha­ääre mälestusmärk, mille rajamise eestvedaja oli Enn Raieste (vasakult teine). Lisaks temale on pildil Arnold Luhaääre tütar Kersti Linask-Luhaäär, olümpiavõitja Jaan Talts ja vallavanem Imre Jugomäe. Foto: Elmo Riig

Mulgi vallavolikogu otsustas anda valla aukodaniku nimetuse ning sellega kaasneva märgi ja preemia kauaaegsele kehalise kasvatuse õpetajale ning tulihingelisele tõstespordi eestvedajale Enn Raiestele.

«Selle tunnustuse üle on mul suur tänutunne ja rõõm,» sõnas 65-aastane Enn Raieste, kes on 35 aastat olnud kehalise kasvatuse õpetaja Mõisaküla koolis ning tõstetreener Mõisakülas. Viimased kuus aastat on ta tõstetreenerina kaks korda nädalas jaganud huvilistele näpunäiteid ka Abja-Paluojal, kus on nelja põrandaga tõstesaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles