Viivi Luik esitleb salongiõhtul oma uusimat teost

Margus Haav
, reporter
Copy
Viivi Luik esitleb Linnaraamatukogus oma verivärsket teost "Kuldne kroon". Pilt on tehtud Viljandi Raamatukoi poes asetleidnud kohtumisel lugejatega. 
Viivi Luik esitleb Linnaraamatukogus oma verivärsket teost "Kuldne kroon". Pilt on tehtud Viljandi Raamatukoi poes asetleidnud kohtumisel lugejatega. Foto: Marko Saarm

Viljandi Linnaraamatukogus kolmapäeval kell 18 algava teise salongiõhtu külaline on Viljandimaalt pärit kirjanik Viivi Luik. "Salongijutud" on Linnaraamatukogu uus ürituste sari, kus lugejatega kohtuvad eri žanreid viljelevad Eesti kirjanikud. 

Viivi Luik esitleb salongiõhtul oma äsja kirjastuses EKSA ilmunud raamatut "Kuldne kroon". Tema enda kinnitusel pole ükski selle raamatu tekst varem ilmunud.

Linnaraamatukogu direktor Reet Lubi rääkis, et uue ürituste sarja puhul muudetakse Viljandi Linnagalerii üheks õhtuks millekski salongilaadseks. "Inimestel on võimalik võtta tassike teed, maiustada küpsistega ning nautida õhtut. Salongiõhtute külalised kirjutavad eri žanrites. Tahame, et seal saaks kogemusi arutada ja jagada ning küsimusi esitada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles