Viljandimaa kiireim Tartu maratonil: see sõit jääb lumeolude poolest meelde, raske oli

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandimaa suusatajatest oli 49. Tartu maratonil kiireim Indrek Hubel, kes sai 3:22.15,4-ga üldarvestuses 17. ja M35 vanuseklassis kolmanda koha.
Viljandimaa suusatajatest oli 49. Tartu maratonil kiireim Indrek Hubel, kes sai 3:22.15,4-ga üldarvestuses 17. ja M35 vanuseklassis kolmanda koha. Foto: Kristjan Teedema (Tartu Postimees)

Hoolimata keerulistest ilmaoludest sõideti täna legendaarne Tartu maraton klassikalisel Otepää–Elva 63-kilomeetrisel rajal. Meeste konkurentsis võttis võidu ajaga 3:14.53,8 Henri Roos. Viljandimaa kiireim oli Indrek Hubel, kes oli 3:22.15,4-ga üldarvestuses 17. ja oma vanuseklassis M35 kolmas.

"See maraton jääbki lumeolude poolest meelde: raske sõit oli ja pikem pool tundi tavapärasest. Ei libisenud nii, nagu oleks võinud," rääkis Indrek Hubel. "Suusk pidas. Läksin ilma pidamismäärdeta, karestasime põhja ära ja see töötas. See oli tänase ilma variant."

Päev enne maratoni oli Hubel käinud natuke rada proovimas. "Paar paari suuski oli kaasas, erinevaid variante, aga see töötas kõige paremini," lausus ta pidamismäärdeta suusale viidates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles