Viljandimaa kuulitõukajad vormistasid Eesti meistrivõistlustel kaksikvõidu

Priscilla Õmblus
Copy
Jander Heil teenis Eesti talvistel meistrivõistlustel meeste kuulitõukes 18.77-ga kuldmedali. Foto on tehtud eelmisel aastal talvistel meistrivõistlustel.
Jander Heil teenis Eesti talvistel meistrivõistlustel meeste kuulitõukes 18.77-ga kuldmedali. Foto on tehtud eelmisel aastal talvistel meistrivõistlustel. Foto: Marko Mumm/Eesti Kergejõustikuliit

Laupäeval, Eesti talviste kergejõustiku meistrivõistluste avapäeval said Sakala kergejõustikuseltsi kuulitõukajad Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis kaksikvõidu: Eesti meistriks tuli Jander Heil 18.77-ga ja hõbedale Enrico Hänilene 17.76-ga. Talvised Eesti meistrivõistlused jätkuvad pühapäeval, mil saab samuti Viljandimaa sportlastele pöialt hoida.

Meeste kuulitõukes Eesti meistri tiitli 18.77-ga võitnud Jander Heil nentis Postimehele antud kommentaaris, et ei jäänud võistlusega rahule. "Tulemus midagi erilist pole. Tehniliselt läks jube kangutamiseks. Kiirust ja tehnikat ei suutnud kokku panna. Ei saa salata, et Eesti siserekord on sel sisehooajal olnud mõtetes, aga paraku nii," vahendas Heili öeldut Postimees Sport. Eesti siserekord on 19.87.

"Treeningute põhjal oli lootust sel talihooajal nii kaugele tõugata, aga viimasel ajal olen tehniliselt ebakindel olnud. Selle pealt on väga keeruline kaugele tõugata. Arvestades kõike, mis ettevalmistusel olnud on, ongi tehniline pool kõige rohkem kannatada saanud. Jõusaali poolelt on asjad väga head. Kiiruslik ja plahvatuslik pool on natukene eest läinud," rääkis Heil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles