Tänavuse aasta autoga harjub katse näitel kiiresti

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kui autospordi liit oli Civic e:HEV-i aasta autoks kuulutanud, otsustasid kolm Sakala ajakirjanikku (vasakult) Merlin Kuld, Priscilla Õmblus ja Sigrid Koorep selle järele proovida.
Kui autospordi liit oli Civic e:HEV-i aasta autoks kuulutanud, otsustasid kolm Sakala ajakirjanikku (vasakult) Merlin Kuld, Priscilla Õmblus ja Sigrid Koorep selle järele proovida. Foto: Elmo Riig

Võiks anda viiest punktist viis, oli meie ühine otsus pärast poolteist tundi kestnud proovisõitu Honda Civicuga. Jaanuari lõpus aasta autoks valitud Civic e:HEV on sportlik iselaadiv täishübriidluukpära, mis on Viljandis müügil olnud ligi pool aastat ja mida on selle ajaga kaubaks läinud kuus.

Civicu rooli haarasid, õigemini kolm kohta autos hõivasid Sakala ajakirjanikud Priscilla Õmblus, Merlin Kuld ja Sigrid Koorep. Kellelgi meist ei ole autonduses ülearu suuri teadmisi, kuid juhiluba on kõigil ja sõitnud oleme ka üksjagu. Nii lähenesime aasta autole nagu tavasõitjad või siis nagu need, kes esmalt ikka auto värvi vaatavad ja alles siis, kui see on sobilik, ka tehnilisi andmeid uurivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles