Võhma kogukonnamaja juurde tuleb aiamaja

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Võhma aiamaja projekt
Võhma aiamaja projekt Foto: Põhja-Sakala Vald

Põhja-Sakala vallavalitsus andis kodulehel teada, et on saanud Leaderi projektitoetust Võhma kogukonnamaja juurde aiamaja ehitamiseks. Projekti eeldatav kogumaksumus on 30 000 eurot, millest toetus moodustab 27 000 eurot. Projekt viiakse ellu käesoleva aasta suvel.

Selgituses on kirjas, et praegu pole Võhmas välisõhus ühisürituste korraldamiseks sobivat kohta. Projekti käigus rajatakse Võhma kogukonnamaja juurde aiamaja koos ligipääsu, haljastuse ning pinkidega.

Põhja-Sakala valla arendus- ja hankespetsialisti Erki Heinaste sõnutsi käis projekti mõtte välja Võhma päevakeskuse juhataja Tiina Grasberg. "Võhma kogukonnamaja juures olev plats seisab praegu tühjalt ja planeeritav lahendus annab kogukonnale suurepärased võimalused, kus korraldada ühisüritusi," lausus Heinaste.

Aiamaja on planeeritud suurusega 4 × 5 meetrit koos väljaulatuva terrassiga. Aiamajale lisavad praktilisust klaaslükanduksed. Rajatakse tänavakividest juurdepääsutee ning luuakse suurem ala, kus on võimalik erinevaid tegevusi läbi viia. Lisaks soetatakse terasest aiapingid, mida saab vastavalt vajadusele ümber tõsta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles