Eesti 200 esinumber Ando Kiviberg: meie elu on enesekindlalt üha sügavamale sohu marssimine, samal ajal ise arvame, et väga kihvt on kõik (1)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Eesti 200 esinumber Järva- ja Viljandimaal Ando Kiviberg leiab, et kui riigieelarvest õhk välja lasta, on võimalik vabastada sadu miljoneid eurosid kulukate valimislubaduste katteks.
Eesti 200 esinumber Järva- ja Viljandimaal Ando Kiviberg leiab, et kui riigieelarvest õhk välja lasta, on võimalik vabastada sadu miljoneid eurosid kulukate valimislubaduste katteks. Foto: Elmo Riig

Riigikogu valimiste Eesti 200 esinumber Järva- ja Viljandimaal, Viljandi linnavolikogu liige Ando Kiviberg leiab, et Eestil on viimane aeg astuda arengus samm edasi ning võtta senisest tunduvalt rohkem kasutusele digilahendusi: usaldada tööd arvutitele ja läheneda inimestele personaalselt.

Esimese sammuna tuleks tema arvates riigieelarve laiali lammutada ja õhust tühjaks lasta ning siis see uuesti, mõistlikult kokku panna. See aitaks katta kulukaid valimislubadusi. Suurem eesmärk on aga muuta Eesti energiat eksportivaks maaks ning panustada praegusest märksa enam inimeste haridusse, et ükski töökätepaar raisku ei läheks.


Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles