VLND ja Tuleviku koostöö lisab jalgpalliklubi juhtkonda neli noort

Copy
Viljandi Tuleviku klubi tulevik (vasakult) Rihard Reimaa, Raiko Mutle, Kris Süld, Kristiin Elmat, Rain Tölpus ja Oskar Berggren
Viljandi Tuleviku klubi tulevik (vasakult) Rihard Reimaa, Raiko Mutle, Kris Süld, Kristiin Elmat, Rain Tölpus ja Oskar Berggren Foto: Marko Saarm

Kui Viljandi jalgpalliklubi Tulevik president Raiko Mutle möödunud aasta lõpul Kris Süllalt koostööpakkumise telefonikõne sai, ei võtnud kaua, et nad käed lööksid ja klubi tulevikuplaane arutama hakkaksid.

Tulevik andis teada, et klubi juhtimine viiakse üle laiapindsemale mudelile, kaasates rohkem inimesi oma energia, teadmiste ja pädevusega. Uued juhatuse liikme kandidaadid lisaks praegustele, Rain Tölpusele ja Raiko Mutlele on Kris Süld, Kristiin Elmat, Oskar Berggren ja Rihard Reimaa.

Viljandi kogukonnaportaali VLND algataja, linnavolikogu liige Kris Süld rääkis, et soov jalgpalliklubi aidata tekkis juba mõni aasta tagasi ja sõber Oskar Berggre­niga sai aitamise idee salvrätinurgale visandatud. «Mõte oli peas kogu aeg. Möödunud aasta lõpus võtsin Raikoga ühendust ja vestlesime kokkuvõttes pikki tunde. Otsisime ühisosa, leidsime ühisosa ja tegelikult juba esimesest päevast läks tööks.»

Märksõnad

Tagasi üles