Laupäev, 18. veebruar

Sakala
Copy
Ugala teater mängib Ameerika kirjaniku F. Scott Fitzgeraldi näidenit "Sume on öö".  See  räägib ameeriklasest psühhiaatri Dick Diveri ja tema kaasmaalaste pillerkaaritavast elust 1920. aastate Euroopas. Vataja ees avaneb pilt mitmekülgse seltskonna kirevatest päevadest ja öödest, aga ka särava fassaadi taga peituvast tühjusest.
Ugala teater mängib Ameerika kirjaniku F. Scott Fitzgeraldi näidenit "Sume on öö". See räägib ameeriklasest psühhiaatri Dick Diveri ja tema kaasmaalaste pillerkaaritavast elust 1920. aastate Euroopas. Vataja ees avaneb pilt mitmekülgse seltskonna kirevatest päevadest ja öödest, aga ka särava fassaadi taga peituvast tühjusest. Foto: Silver Kaljula

Männimäe jalgpallihallis kell 9 harrastajate talveliiga jalgpallis. Kell 17 jalgpalli kontrollkohtumine Paide LM vs.FK Metta

Viljandi spordihoones kell 11.30 Eesti MV U20 vabamaadluses.

Viljandi kesklinna kooli võimlas kell 14 PU13-klassi EMV korvpallis

Ugala teatris kell 17 «Ema» ja «Sume on öö». Vaksali tänav 7, Viljandi.

Krksi-Nuia kultuurikeskuses kell 19 Sõbrapäeva tantsuõhtu

Veinibaaris Mulks kell 20 esineb Argo Vals.

Centrumi kinos kell 11, 13.30 «Kaka, kevad ja teised», kell 11.15 «Saabastega kass: Viimane soov», kell 12.45, 16.50 ja 18.45 «Suvitajad», kell 14.40 «Hämmastav Maurice», kell 15.15 ja 20.40 «Sipelgamees ja Vapsik: Kvantmaania», kell 17.55 «Titanic: 25. aastapäev», kell 21.45 «Super-Mike’i viimane tants». Tallinna tänav 22, Viljandi.

Näitused

Kondase keskuses 23. märtsini Katri Smitti originaalgraafika «Krigale-kurr/Viljandi». 25. märtsini Allar Taela «Suuga teeb suure linna, käega ei kärbsepesagi», 25. märtsini Maris Siimeri maalinäitus «Põhisoontes». 25. aprillini näeb Kondase keskuse skulptuurikogu. Pikk tänav 8, Viljandi.

Viljandi mõisahoones Schloss Fellinis 23. veebruarini Katrin Karu maalide näitus «Unenägude aeg». 

Karksi-Nuia kultuurikeskuses  31. märtsini «Eesti pressifoto 2021». Esimese korruse fuajees 28. veebruarini Ülo Soometsa fotonäitus. Teise korruse fuajees 28. veebruarini laste joonistused «Minu kodu on Mulgi vallas». Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Abja kultuurimajas 28.veebruarini fotonäitus "A(b)ja lugu vanade päeväpilte pääl" I korruse fuajees. Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Viljandi linnaraamatukogus veebruari lõpuni Mihkel Koitmäe koomiksite näitus ja trepigaleriis Kerttu Kruusla fotonäitus. Märtsi lõpuni Bàlint Pörneczi näitus «Figuràk». Tallinna tänav 11/1, Viljandi.

Viljandi muuseumis 25. märtsini näitus «Villem Ormisson. Värvid ja Viljandi», mis on pühendatud kunstniku 130. sünniaastapäevale. Johan Laidoneri plats 10, Viljandi.

Rüki galeriis  Britta Benno näitus «Polaarulm». Tartu tänav 7c, Viljandi.

Viljandi Vabaduse platsil fotonäitus «Laulupeo teekond läbi aegade».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles