Sakala pressisõbra tiitel läks suhtlemisvalmis sportlasele

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Olgu õnnestumine või ebaõnn, Kert Varik on Sakalale spordiareenilt alati muljeid jaganud. Foto on tehtud Tallinna lennujaamas, kui Varik saabus sinna vastse maailmameistrivõistluste hõbemedalistina.
Olgu õnnestumine või ebaõnn, Kert Varik on Sakalale spordiareenilt alati muljeid jaganud. Foto on tehtud Tallinna lennujaamas, kui Varik saabus sinna vastse maailmameistrivõistluste hõbemedalistina. Foto: Mihkel Maripuu

Valentinipäeva eel valis Sakala toimetus tänavuse pressisõbra ja -vaenlase. Sõbra tiitel otsustati anda alati ladusa suhtlemisega motomehele Kert Varikule. Vaenlase tiitel läks Põhja-Sakala vallavanemale Karel Tölbile, kelle hiljutisest sõnavõtust jäi kõlama soov vaba meediat piirata.

Toimetus tõstis Kert Varikut esile võrdluses nii mõnegi teise tippsportlasega, kes suhtlevad avalikkusega arrogantselt või räägivad hea meelega küll võitudest, kuid kaotuste puhul jäävad kidakeelseks. Varik seevastu on sõltumata tulemusest alati väga avatud ja tutvustab suurepärase suhtlejana oma ala, külgvankriga mootorrataste krossi, ka laiemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles