Eesti olümpiakomitee tunnustuse pälvisid (vasakult) Viljandi sõudmistreener Robert Jürimaa ja sõudjad Rainer Oras, Doris Meinbek ja Leo Muiste.
Eesti olümpiakomitee tunnustuse pälvisid (vasakult) Viljandi sõudmistreener Robert Jürimaa ja sõudjad Rainer Oras, Doris Meinbek ja Leo Muiste. Foto: Karli Saul

Sel nädalal tunnustas Eesti olümpiakomitee pidulikel tänuvastuvõttudel eelmisel hooajal rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt medaleid võitnud sportlasi ja nende treenereid, kolmapäeval täiskasvanuid ning neljapäeval noori ja juunioreid. Nii täiskasvanute kui noorte seas said tunnustust Viljandimaa sportlased ja treenerid.

Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa ütles kolmapäeval  Tallinnas Hiltoni hotellis peetud vastuvõtul, et mullu võitsid ainuüksi maailmameistrivõistlustel kuldmedali 43 Eesti sportlast. Kokku tähistas mullu medalivõitu 204 sportlast.

Eesti olümpiakomitee tunnustas hiljuti riikliku spordipreemia  pälvinud maailmameistrivõistluste hõbemedalimeest Kert Varikut.
Eesti olümpiakomitee tunnustas hiljuti riikliku spordipreemia  pälvinud maailmameistrivõistluste hõbemedalimeest Kert Varikut. Foto: Hendrik Osula
Kommentaarid
Copy