Õpetaja kohtumine vargaga viis pikanäpumehe tabamiseni

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Varas sisenes teisipäeval Jakobsoni kooli kõige eraldatumasse nurgatagusesse, kus põrkas kokku oma ruumi tulnud õpetajaga. 
Varas sisenes teisipäeval Jakobsoni kooli kõige eraldatumasse nurgatagusesse, kus põrkas kokku oma ruumi tulnud õpetajaga. Foto: Elmo Riig

"Mis teil vaja on?" küsis Jakobsoni kooli õpetaja võõralt mehelt, kelle oma tööruumi sisenedes eest leidis. "Ma juba lähen," vastas võõras ning proovis jooksusammul trepist põgeneda, varastatud arvuti põues.

Kui Viljandi Jakobsoni kooli õpetaja teisipäeval oma ruumi astus, leidis ta eest tundmatu mehe, kes, nagu õige pea selgus, oli tunginud koolimajja kavatsusega sealt midagi endaga kaasa haarata. Õpetaja ruum, kuhu varas oli sisenenud, asub koolimaja eraldatud nurgas, kuhu pääseb sööklapoolsest tagauksest.

Nagu ütles varga kinni püüdnud õpetaja, siis rohkem selliseid eraldatud nurkasid koolis ei ole ning oma süü on ka õpetajatel, sest vaheruumi uks oli lukustamata. "Loomulikult on see meie viga. Muidugi oleks pidanud meie ruumi uks lukus olema, aga kui sa oled kõrvalruumis tunnis ja oled seal 30 aastat olnud nii, et see uks on lahti olnud ... Nüüd enam muidugi see uks lukust lahti ei ole."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles