Pärimusmuusika keskus kutsub minilaagrisse

Sakala
Copy
Laagris õpitu kantakse ette aida aastapäevapeol.
Laagris õpitu kantakse ette aida aastapäevapeol. Foto: Martin Kossesson

Eesti pärimusmuusika keskus avas registreerimise 21.–24. märtsini pärimusmuusika aidas toimuvasse Etno Randevuu minilaagrisse, millele paneb punkti kontsert aida 15. sünnipäevapeol 24. märtsil.


Neljandat korda teoks saavasse laagrisse on oodatud pärimusmuusikahuvilised vanuses 16–30 eluaastat ning seal õpetavad suvistes ja talvistes Eesti ETNO laagrites osalejate lemmikuks kujunenud lugusid noored juhendajad Kertu-Liis Õnnis, Jakob Ermann, Hellika Otsar, Kärt Pihlap, Artur Ermel, Mart Adermann, Mia Matilda Tammekun ja Thomas John Gray. Pärimusmuusika keskuse turundusjuhi Kristjan Priksi sõnul õpitakse nii eesti kui maailma pärimusmuusikalugusid.


Osaleda võivad nii varem Eesti ETNO laagrites käinud noored kui ka uued pilli mängida oskavad huvilised. Kümmekond lugu õpitakse enne laagris kohtumist iseseisvalt salvestistelt või nootide järgi selgeks ning laagris valmivad seaded ja harjutatakse kontserdiks kokkumängu.


2019. aastal alguse saanud Etno Randevuu kevadine minilaager on mõtteline osa üle maailma levinud etnoelustiilist, mida viljelevad laagrist laagrisse reisivad noored pärimusmuusikahuvilised. Pikem Eesti ETNO laager on traditsiooniliselt vahetult enne Viljandi pärimusmuusika festivali.

Etno Randevuu laagrisse saab ennast kirja panna Eesti pärimusmuusika keskuse veebilehel

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles