/nginx/o/2023/02/08/15126371t1h8bc7.jpg)
«Tegin ühe tordikese ka,» lausus Riin Heinsaar oma koduköögis. Kuigi see kõlas, nagu oleks midagi kärmelt valmis visatud, nägi lauale pandud veganišokolaadikook välja kui tõeline tordimodell.
«Tegin ühe tordikese ka,» lausus Riin Heinsaar oma koduköögis. Kuigi see kõlas, nagu oleks midagi kärmelt valmis visatud, nägi lauale pandud veganišokolaadikook välja kui tõeline tordimodell.
Pikalt Pärnus kokaametit pidanud ja sekka ka kondiitritooteid valmistanud Riin Heinsaar kolis perega Viljandisse Järveotsale peaaegu kaks aastat tagasi. Tööd leidis ta kondiitriäris, kuid sisimas oli soov midagi ise ette võtta. «Seal teed ikkagi selle järgi, mis teha on vaja, aga mul oli tunne, et tahaks oma asja ajada.»