Eelmisel nädalavahetusel Bordeaux’s asetleidnud rahvusvaheliselt võistluselt Tournoi National Ranking tõid Viljandi spordikoolis harjutavad Tuleviku klubi liikmed Tristan Aleksandrov ja Janar Lips hõbe- ja pronksmedali. Fotol on (vasakult) treener Rain Aleksandrov, Janar Lips, Daniel Jasnov, Tristan Aleksandrov ja Platon Yastrebov.
Eelmisel nädalavahetusel Bordeaux’s asetleidnud rahvusvaheliselt võistluselt Tournoi National Ranking tõid Viljandi spordikoolis harjutavad Tuleviku klubi liikmed Tristan Aleksandrov ja Janar Lips hõbe- ja pronksmedali. Fotol on (vasakult) treener Rain Aleksandrov, Janar Lips, Daniel Jasnov, Tristan Aleksandrov ja Platon Yastrebov. Foto: Erakogu

Pühapäeval võistlesid Eesti kadeti ja juuniori vanuserühma maadlejad Prantsusmaal Bordeaux’s rahvusvahelisel turniiril ning koondisse kuulunud Viljandi sportlased said saagiks hõbe- ja pronksmedali.

Pjedestaali teisele astmele võis astuda kadettide kaalu­kategoorias kuni 65 kg kaasa­teinud Tristan Aleksandrov ning kolmanda koha saavutas juunioride kehakaalus kuni 61 kg osalenud Janar Lips.

Kommentaarid
Copy