Tarkvaravahetus nõuab Sakala digitellijatelt uuesti sisselogimist

Sakala
Copy
Süsteemiuuendus nõuab lugemiseks uuesti sisselogimist.
Süsteemiuuendus nõuab lugemiseks uuesti sisselogimist. Foto: Sakala

Eelmisel nädalal alustas Postimees digitellijate kasutajakontode üleviimist digiäriplatvormile Piano. Sellest tulenevalt peavad ka Sakala lugejad end uuesti veebikeskkonnas sisse logima.

Et kasutajakontod viidi üle uude süsteemi, peab lugeja ennast sisse logima, kasutades oma meiliaadressi ja olemasolevat parooli.

Juhul kui lugeja on varem salvestanud oma salasõna, ei ole see uues sisselogimise vaates enam talletatud ning tuleb sisestada uuesti. Kui lugeja on oma parooli unustanud, saab ta panna kontole uue salasõna. See võimalus on sisselogimise akna juures olemas.

Sisselogimise puhul on oluline, et lugejal ei oleks kasutusel reklaamiblokeerija või mõni muu rakendus, mille eesmärk on näiteks artiklitelt maksumüüri eemaldamine. Sellisel juhul ei ole kasutajal võimalik ennast Postimehe kontosse sisse logida.

Kui lugejal siiski tekib probleeme sisselogimiseks, on talle abiks Postimehe klienditugi – levi@postimees.ee.

Postimehe äriarendus- ja teostusgrupi juht Kristjan Pillak ütles, et viimaste päevade jooksul on tehtud palju tööd selle nimel, et üleminekuperiood mõjutaks klientide kasutajakogemust võimalikult vähe. "Migratsiooni käigus oleme paratamatult puutunud kokku erinevaid tehnilisi aspekte puudutavate väljakutsetega. Oleme nendest teadlikud, paljudele juba lahenduse leidnud ning selle nimel veel tööd tegemas," ütles Pillak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles