Isamaa esinumber Helir-Valdor Seeder: ühiskond ei taju, mis asi on lasterikkus ja mida see peredele tähendab (1)

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Isamaa esimees ja kohalik esinumber Helir-Valdor Seeder sõnas, et ükskõik, mida valimistel lubatakse, neid lubadusi saab katta ainult majanduse elujõulisuse abil.
Isamaa esimees ja kohalik esinumber Helir-Valdor Seeder sõnas, et ükskõik, mida valimistel lubatakse, neid lubadusi saab katta ainult majanduse elujõulisuse abil. Foto: Elmo Riig

Isamaa erakonna esimees Helir-Valdor Seeder nendib, et sündimuse kasvatamine ei ole küll nende valimiste suurim teema, ent elujõuliseks majanduseks on see hädavajalik ning läbimõeldud perepoliitika on ainus tee elujõulise Eestini.

Lisaks saatis Seeder eelmisel laupäeval meediale avaliku kirja, milles kritiseeris mitut tahku siseminister Lauri Läänemetsa käitumises ja milles põhitähelepanu sai 20. jaanuaril venekeelses Delfis ilmunud intervjuu Läänemetsaga. Muu hulgas võis sellest intervjuust välja lugeda, et EKRE ja Isamaa ärgitusel võinuksid eestimeelsed äärmuslased hakata Narva tanki juures provokatsioone korraldama. Seeder leiab, et selline avaldus on lubamatu häältepüük ja ühiskonna lõhestamine. Siseminister ütles vastuseks, et tema Delfis mainitu põhines kaitsepolitsei andmetel ega olnud mõeldud rahvustevahelise vaenu õhutamise ja häälte korjamisena.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles