Viljandi ringrajapaadisõitja vahetas Euroopa meistrivõistluste neljanda koha hõbeda vastu

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Nord Racing Clubi liige Paul Richard Laur vaidlustas oma karistuse, mille tõttu ta Euroopa meistrivõistluste hõbedast ilma jäi, ja kohus tühistaski selle.
Viljandi Nord Racing Clubi liige Paul Richard Laur vaidlustas oma karistuse, mille tõttu ta Euroopa meistrivõistluste hõbedast ilma jäi, ja kohus tühistaski selle. Foto: Erakogu

Ringrajapaadisõidu noorteklassi GT-15 Euroopa meistrivõistlustest Ungaris Dunaújvároses on küll möödas peaaegu pool aastat, aga lõplik paremusjärjestus selgus alles hiljuti pärast tulemuste vaidlustamist: teisena võistluse lõpetanud, aga määratud karistuse tõttu medalist ilma jäänud Viljandi Nord Racing Clubi liige Paul Richard Laur on nüüd ametlikult ikkagi hõbemedalist.

Augustis peetud Euroopa meistrivõistluste GT-15 klassi viimases, neljandas võistlussõidus määrati Laurile karistus, mis jättis ta hõbemedalist ilma. Tema ei olnud karistusega nõus ning vaidlustas selle rahvusvahelise veemoto liidu apellatsioonikohtus. Kokkuvõttes tühistaski kohus karistuse ning ennistas punktid ja taastas võistluse esialgsed tulemused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles