Linnavalitsus paneb Uueveski basseinide kinnistul olevad hooned enampakkumisele

Sakala
Copy
Ligi 300 ruutmeetri suuruse baarihoone alghind on 10 000 eurot.
Ligi 300 ruutmeetri suuruse baarihoone alghind on 10 000 eurot. Foto: Viljandi linnavalitsus

Viljandi linnavalitsus on otsustanud neli Uueveski basseinide kinnistul olevat hoonet müüa elektroonilise enampakkumise korras.

Viljandi linnavalitsusele kuuluval Uueveski basseinide kinnistul on neli hoonet: kontori-, baari- ja saunahoone ning kuur.

Kontorihoone suurus on 45,5 ruutmeetrit ning selle alghind on 100 eurot. Kuuri suletud netopind on 39,5 ruutmeetrit ning selle alghind on samuti 100 eurot. 238,7 ruutmeetri suuruse baarihoone alghind on 10 000 eurot ning saunahoonet suurusega 79,9 ruutmeetrit müüakse alghinnaga 5000 eurot. 

Abilinnapea Kalvi Märtin kutsub kõiki huvilisi enampakkumisest osa võtma. "Meil on hea meel, kui hooned saavad uue omaniku, sest linn ei leia enam nendele kasutust. Ehk on kellelgi huvi neile elu sisse puhuda või mõnel muul otstarbel kasutada. Seega kutsun kõiki huvilisi oma pakkumist tegema ning soovijatel kasutama võimalust varem hoonetega tutvuda," ütles abilinnapea. "Pärast hoonete äraviimist tekib Uueveski basseinide juurde ilus haljasala, kus saab linnarahvas käia oma vaba aega veetmas. Hoonete müügist saadud tulu plaanimegi investeerida selle kinnistu korrastamiseks."

Hoonete enampakkumised kestavad oksjoniportaalis osta.ee 15. veebruarini. Enampakkumiste tagatisraha on 100 eurot. Hooned tuleb demonteerida, ära viia ja pinnasetööd teha tänavu 1. juuliks. Hoonetega saab tutvuda reedeti kella 9–12.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles