Politseinikud viisid korteripeolt jaoskonda muusikakeskuse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
See muusikakeskus on kõigest illustratiivne ega ole Viljandi jaoskonda toodud otse korteripeolt. Politsei seletusel pole aga sugugi harukordne, et kõlarid ja muusikariistad peo lõpetamise huvides öösel jaoskonda tuuakse.
See muusikakeskus on kõigest illustratiivne ega ole Viljandi jaoskonda toodud otse korteripeolt. Politsei seletusel pole aga sugugi harukordne, et kõlarid ja muusikariistad peo lõpetamise huvides öösel jaoskonda tuuakse. Foto: Arvo Meeks

Politsei sai esmaspäeva õhtul kutse ühte Viljandi valla kortermajja, kus naabrid pidad taluma lärmakat pidu. Kui peokorraldaja ka korrakaitsjate jutule ei reageerinud, otsustasid politseinikud sündmuskohalt ära viia lärmi tekitava muusikakeskuse.

Viljandi politseinikud kirjutasid oma ühismeediakontol, et esmaspäeva hilisõhtul tuli väljakutse valla kortermajja, kus naabrite palvele lärmakas pidu lõpetada vastati hoopis sellega, et muusika keerati veelgi valjemaks. Seejuures ei pidutsetud seal sugugi esimest õhtut. Päev varem oli korteris samuti vali pidu käinud ning paberõhukeste paneelseinte taga olevaid naabreid kostitati politsei seletusel viletsa muusika ja piinlike peojuttudega.

Patrull pidas peo peremehega pool tundi läbirääkimisi, kuidas naabritega arvestades ühe katuse all elada, ning andis nõu, et kui selleks tuju pole, võib iga hetk otsida elamise kuskil mujal. "Et patrullile vaatas otsa aga tühi pilk, mis ilmselt ihales sõbralike naabersuhete asemel ikka seda tuhmi tümpsu, otsustas politsei muusikakeskuse ära viia," seisis politsei Facebooki postituses.

Midagi eriskummalist sellises asjade käigus politsei teatel ei ole. "Kui hea sõna ei aita, võtabki politsei sarirahurikkujatelt kõiksugu kõlareid ja muid muusikamasinaid hoiule," kirjutas politsei.

Sakala on varem kirjutanud, et esimese lume ja libeduse tekkimise ajal on politsei võtnud hoiule lausa sõidukeid, millega noored on tänavatele driftima sõitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles