BALTI LIIGA ⟩ Viljandi HC kirjutas nädalavahetusel tabelisse maksimumpunktid

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC kogus nädalavahetusel Lätis Balti liiga tabelisse kahe võiduga neli punkti. Fotol on Viljandi HC mängija Mikk Varik.
Viljandi HC kogus nädalavahetusel Lätis Balti liiga tabelisse kahe võiduga neli punkti. Fotol on Viljandi HC mängija Mikk Varik. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval tõmbasid Eesti klubid joone alla töönädalale Balti liiga kuuendas voorus ja Viljandi HC teenis kahest nädalavahetusel Lätis peetud mängust kaks võitu. Laupäeval võitis ta HK Ogre/HYDROXi 34:31 ja pühapäeval alistas ASK Zemessardze/LSPA 27:20.

Laupäeval alustas Viljandi HC mängu Ogrega resultatiivselt, kuid samas ei suutnud kaitse poolt pidama saada ning seetõttu oli Andrei Basarabi kolmanda värava järel 11. minutil tablool endiselt viik 5:5. Lätlased mängisid terve kohtumise vältel seitse kuuele ülekaalus ning algul ei saanud eestlased sellega kuidagi hakkama. Lätlased rebisid korra kahe tabamusega ette, kuid Kristjan Kooviti tabamuse järel tulid külalised neile taas järele ja seis oli 11:11. Suureskoorilise poolaja lõpetas koos sireeniga Ott Variku tabamus ja viljandlased läksid väikesele puhkusele 16:15 eduseisus.

Teist poolaega alustas paremini Viljandi HC, kes suutis hea kaitsetöö ja Rasmus Otsa tõrjete abil end 37. minutiks Simon Drõgini värava järel 22:17 ette rebida. Kuigi kohati jõudsid lätlased ka veidike lähemale, ohtlikuks nad enam ei saanud ja viljandlased võtsid kõva võitluse järel lõpuks üsna veenva võidu 34:31. Viljandi resultatiivseim oli Ott Varik kaheksa tabamusega. Lõunanaabrite eest viskas Richards Leja sama arvu väravaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles