Tüdruk, kes on pühendanud end sõudmisele

, Viljandi spordikool
Copy
Seni saavutatust peavad Doris Meinbek ja tema treener hinnalisimaks 2022. aasta sisesõudmise maailmameistrivõistlustel saadud kuld- ja kahte hõbemedalit.
Seni saavutatust peavad Doris Meinbek ja tema treener hinnalisimaks 2022. aasta sisesõudmise maailmameistrivõistlustel saadud kuld- ja kahte hõbemedalit. Foto: Robert Jürimaa

Doris Meinbek loovutas oma südame sõudmisele seitse aastat tagasi, kui sõbranna kutsel Viljandi spordikooli akadeemilise sõudmise osakonnas Robert Jürimaa käe all treenimist alustas. Nüüd on tal ukse ees sõit Prantsusmaale Euroopa meistrivõistlustele.

Seni saavutatud tulemustest peavad Meinbek ise ja tema treener hinnalisimaks 2022. aastal virtuaalselt peetud sisesõudmise maailmameistrivõistlustel saadud kuld- ja kahte hõbemedalit. Oma vanuseklassis, alla 19-aastaste seas esimesel päeval saadud hõbe ja teisel päeval võidetud kuld oli suurepärane tulemus, aga et kõigest tund pärast kulla võitmist oli pääsetud ka U-23 vanuseklassis esikolmikusse, tundus Meinbekile oma sõnul vaat et võimatuna. «Ma ei tea, kuidas mu keha jaksas teha nii väikese vahega kaks sellist sõitu,» imestas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles