VALIMISED ⟩ Reformierakonna kampaania sai Viljandimaal avalöögi turuväravas

Copy

Erakonnad teevad mööda Eestit juba usinasti valimiskampaaniat ja neljapäeva hommikul peatus Viljandi turu väravas Reformierakonna kollastes värvides buss. Valijatega suhtlema ning neile kommi ja pastakaid jagama sõitnud kandidaadid teatasid, et külmast ja vesisest ilmast nad ennast häirida ei lase.

Nagu kampaaniategijad ütlesid, on niisugune bussituur hea võimalus valijatega suhelda ja samas ka omavahel veidi juttu vesta, tõeline kampaania läheb aga lahti nõndanimetatud pannkoogikohvikutes, mida erakond hakkab enne valimisi nädalavahetustel korraldama.

Viljandi linnapea Madis Timpson ja erakonna kohalik esinumber Jürgen Ligi kinnitasid mõlemad, et enamik kampaaniabussi juurde astujaid on sõbralikud ning ajavad meelsasti mõne sõna juttu. "Mäletan, et kui ma esimest korda kandideerisin, siis ma ei julgenud alguses üldse välja tulla. No kuidas sa teed kampaaniat: inimesed ütlevad halvasti ja ..." rääkis kommikorvikest hoidev linnapea Timpson muigelsui. "Tegelikult võib aga julgelt öelda, et peaaegu kõik juurde astuvad inimesed on sõbralikud, isegi need, kes ütlevad: "Ega ma teid ei vali, aga kohvi jooks küll." Mõni küll ütleb halvasti, aga neid on väga vähe."

"Mina ei ole veel sõimata saanud," märkis Jürgen Ligi, olles võimalikule valijale just kollase pastaka ulatanud.

"Küll jõuad!" sõnas Timpson julgustavalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles