Suusasarja etapp sai kiire kolimise järel peetud

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Sarja Tääksis toimuma pidanud osavõistlus viidi stardi eel üle Saarepeedile, sest seal oli vihmase ilma järel veel rada, millel suusatada.
Sarja Tääksis toimuma pidanud osavõistlus viidi stardi eel üle Saarepeedile, sest seal oli vihmase ilma järel veel rada, millel suusatada. Foto: Erakogu

Viljandimaa suusasarja kolmas osavõistlus sai kolmapäeval tänu korraldajate kärmele tegutsemisele peetud.

Veel hommikul oli lootust, et vabatehnikasõit on võimalik kava kohaselt ära teha Tääksis. Päeval sadanud vihm oli aga kella viieks suusaraja olematuks muutnud, mis tähendas, et tunni pärast poleks seal kuidagi saanud võistlejaid mõõtu võtma saata.

"Tegime korraldajatega kiire otsuse ja kolisime võistluse üle Saarepeedile," lausus Silver Koovit Sakala suusaklubist ning ütles, et pärast muudatusest teadaandmist jõudsid 34 osalejat ka ilusasti uude kohta pärale.

Saarepeedil oli suusarada Kooviti sõnul üllatavalt hea ning selle eest tuleb tänada ikka kohalikke rajameistreid Kaimo Maistet ja Aili Piirakut.

Meeste arvestuses oli Saarepeedi 3,6-kilomeetrisel rajal kiireim Indrek Hubel ajaga 10.21,1 ja naistest võidutses ajaga 11.44,1 Greete-Liisa Toom. M-16 vanuseklassi poistest võttis võidu Tomi Sild ajaga 12.19,1. Meeste 40+ vanuseklassis tuli võitjaks Kaarel Kallas ajaga 10.28,7 ja naiste arvestuses Katrin Juurak ajaga 12.44,8. Kõige nooremate seas, vanuseklassides M-12 ja N-12 saavutasid 1,8-kilomeetrisel rajal esikoha Romet Õsso ajaga 6.13,9 ja Berit Alliksaar ajaga 5.27,4

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles