Oodatud hüpermarket sel aastal Viljandis uksi ei ava

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Esialgsete plaanide kohaselt pidi Prisma Viljandis uksed avama käesoleval aastal, kuid avamine lükkub edasi. Pildil Jõe Prisma Tartus. 
Esialgsete plaanide kohaselt pidi Prisma Viljandis uksed avama käesoleval aastal, kuid avamine lükkub edasi. Pildil Jõe Prisma Tartus. Foto: Margus Ansu

2021. aasta detsembris andis poekett Prisma teada Viljandisse laienemise plaanist. Esialgu plaaniti hüpermarket avada Tallinna tänav 65 aadressil 2023. aastal. Nüüdseks on aga selge, et käesoleval aastal Prisma avamiseni ei jõua. Ka Lidli poe avamise ajast on vara rääkida. 

Nagu kinnitas Prisma Peremarketi kommunikatsiooni- ja vastutustundliku ettevõtluse juht Kristiina Tamberg, siis kavatsus Viljandisse laieneda on jõus, kuid lükkub edasi. "Paraku on muutused ümbritsevas majanduskeskkonnas ja ehitussektoris tinginud selle, et nii kiires tempos, kui esialgu plaanisime, ei ole ehituse planeerimine edasi liikunud ning 2023. aasta jooksul me kaupluse avamiseni veel ei jõua."

Siia kerkiv pood on hüpermarket, see tähendab Prisma keti kontseptsioonis kõige suurem kauplus, kus lisaks igapäevastele esmatarbe- ja toidukaupadele on suur valik tööstuskaupa. Viljandi Prismasse on kavandatud Food Marketi ala, kust leiab hea valiku värsket liha, kala ja valmistoitu. Samuti hakkab seal tööle Fazeri pagarikoda, kus valmistatakse eestimaisest teraviljast pagaritooteid algusest lõpuni kohapeal. Poe avamisega kavandatakse luua piirkonda 60–70 töökohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles