Väeteenistusest vabanenud Leo Muiste noppis Alfa võistlustel teise koha

Egon Valdaru
, reporter
Copy
30. korda peetud sisesõudmise võistlustel Alfa jäi Leo Muiste 0,3-sekundilise kaotusega teiseks. See ülesvõte temast on tehtud eelmisel aastal Viljandi sõudebaasis.
30. korda peetud sisesõudmise võistlustel Alfa jäi Leo Muiste 0,3-sekundilise kaotusega teiseks. See ülesvõte temast on tehtud eelmisel aastal Viljandi sõudebaasis. Foto: Marko Saarm

Laupäeval Tallinnas peetud sisesõudevõistlusel Alfa tuli meeste võistlusklassis teiseks 20-aastane viljandlane Leo Muiste, kes jäi napilt alla üllatusmehele, Swedbanki Spordiklubi esindajale Martin Millingule.

Sõideti 1000 meetri distantsi ning võistluse esimesel poolel läks Milling suure eduga juhtima, aga lõpus ta jaks rauges ning Leo Muistel jäi võidust üsna vähe puudu. Millingu lõpuajaks märgiti 2.48,8, Leo Muiste kaotas talle vaid 0,3 sekundiga. Kolmanda koha sõitis välja legendaarne Allar Raja, kelle ajaks kujunes 2.50,7.

Tallinna tehnikaülikoolis robootikat ja tootearendust tudeeriv Leo Muiste ütles, et on praegu akadeemilisel puhkusel, sest läbis vahepeal kaitseväeteenistuse. Seal ei saanud ta piisavalt trenni teha ning see jättis vormile oma jälje, aga pärast teenistusest vabanemist on ta kuu aega korralikult treeninud ning vorm on paranenud. "Teise kohaga olen rahul, veidi jääb kripeldama see, et esikohast nii vähe puudu jäi," kõneles Leo Muiste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles