Cleveronist saadud kapp leidis Võhmas uue elu toidu vahendajana

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Võhmas mõeldi toidukapi avamisele juba aasta tagasi ja käesoleval nädalal jõudis idee idee ellu. Kui eisiti oli plaanis kasutusele võtta tasuta hangitavad külmkapid, siis aasta lõpus õnnestus Võhma päevakeskusel endale Celeveroni abiga saada jahekapp.
Võhmas mõeldi toidukapi avamisele juba aasta tagasi ja käesoleval nädalal jõudis idee idee ellu. Kui eisiti oli plaanis kasutusele võtta tasuta hangitavad külmkapid, siis aasta lõpus õnnestus Võhma päevakeskusel endale Celeveroni abiga saada jahekapp. Foto: Erakogu

Viljandi toidujagamiskapp pole maakonnas enam ainus omataoline: käesoleval nädalal avati samasugune Võhmas ning esimeste päevadega on see juba hoo sisse saanud. Cleveronist pärit kapil on hulk uksi ja see on justkui advendikalender, mida on põnev avada.

Nagu rääkis Võhma päevakeskuse juhataja Tiina Grasberg, oli toidukapi tegemise mõte juba üle aasta tagasi, aga siis tuli segane periood vahele.

Idee oli peas aga seniajani. "Esialgu oli mõte, et toome külmutuskapid või kapid, mis on ära antud, et ei peaks ostma," rääkis Grasberg. "Aga siis jõudis tutvuste kaudu meieni info, et Cleveron hakkab ära viskama kappe, mida nad ise ei kasuta. Minu käest küsiti, kas sooviksime, ja nii ta siia möödunud aasta lõpus toodi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles