Kert Varik teenis motoföderatsioonilt aasta sportlase tiitli

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti mootorrattaspordi föderatsioon tunnustas Kert Varikut aasta motosportlase tiitliga. Lisaks pälvis Kert Varik koos korvimees Lari Kunnase ja Rahvuste krossi meeskonna kaaslastega aasta võistkonna tiitli.
Eesti mootorrattaspordi föderatsioon tunnustas Kert Varikut aasta motosportlase tiitliga. Lisaks pälvis Kert Varik koos korvimees Lari Kunnase ja Rahvuste krossi meeskonna kaaslastega aasta võistkonna tiitli. Foto: Igor Tšeskidov

Kui reede õhtul võttis Kert Varik Mustlas pärlipeol vastu Viljandimaa parima mees­sportlase auhinna, siis laupäeva õhtul astus ta Tallink Spa & Conference Hotelis aasta parimate mootorrattasportlaste tunnustuspeol lavale lausa kaks korda: kui aasta motosportlane ja kui aasta parima võistkonna liige.

Aasta parimale motosportlasele kuuluva Endel Kiisa nimelise rändkarika võttis Kert Varik vastu möödunud hooajal külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistlustel võidetud hõbemedali eest. Parima võistkonna tiitli pälvis ta koos paarilise Lari Kunnase ning Rahvuste krossi meeskonnakaaslaste Gert Gordejevi, Kaspars Stupelise, Tanel Reesna ja Sten Niitsooga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles