Autode kokkupõrge sai alguse valesti ajastatud vasakpöördest (3)

Sakala
Copy
Võhma lähedal põrkasid autod kokku.
Võhma lähedal põrkasid autod kokku. Foto: Kenno Soo

Viljandimaal Põhja-Sakala vallas Võhma lähedal teisipäeval kella 16.16 ajal juhtunud kokkupõrge kahe sõiduki vahel sai alguse valesti ajastatud vasakpöördest. Õnnetuse järel viidi haiglasse Škoda Yetit juhtinud 69-aastane naine.

Škoda Yeti sooritas vasakpööret ja põrkas kokku otse vastu liikuva kaubikuga Renault Trafic, mida juhtis 38-aastane mees. Õnnetuse ajal sadas lund ning tee oli osaliselt lumega kaetud.

Kiirabi vaatas sündmuskohal üle mõlemad juhid ja veendus, et Traficu juht vigastusi ei saanud. Škoda juhti kontrolliti esmalt kiirabiautos sündmuskohal ja siis sõidutati Viljandi haiglasse.

Sinna jõudis teisipäeval ka teine liiklusõnnetuse ohver. Kahe auto kokkupõrge juhtus mõni kilomeeter Viljandi valla piirist edasi Jõgevamaal Võisiku külas. Kella 14.44 ajal ei pannud asulat läbiv 24-aastane naine sõiduauto BMW 320D roolis tähele, et keset teed on eraldussaar. Ta pööras järsult rooli, sõiduk kaotas juhitavuse ning libises vastassuunda, kus põrkas kokku sõiduautoga Škoda Kodiaq, mida juhtis 40-aastane naine. Škoda juht toimetati Viljandi haiglasse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles