Tundmatu mees ahistas vanalinnas hilisõhtul naisi

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Möödunud reedel leidis Viljandis aset kaks ehmatavat juhtumit, kus võõras mees tülitas hilisõhtul naisi. Üks juhtum oli Reinu teel. 
Möödunud reedel leidis Viljandis aset kaks ehmatavat juhtumit, kus võõras mees tülitas hilisõhtul naisi. Üks juhtum oli Reinu teel. Foto: Marko Saarm

Möödunud reedel oli Viljandi kaks ühesugust häirivat juhtumit. Kella 20 ja 22 vahelisel ajal oli keegi noormees vanalinna piirkonnas eri kohtades lähenenud kahele naisele selja tagant ning neist kinni haaranud. Õnneks pääsesid naised tervelt, kuid siiski ehmatusega. Politsei palub kõigil, kes juhtumeid nägid, sellest teada anda, et ründaja tabada. 

Kirjelduse järgi kandis noorepoolne keskmist kasvu mees tumedat jopet, tumedaid pükse ning halli kapuutsi.

Viljandi jaoskonna menetlusgrupi juht Meelis Lill rääkis, et esimene juhtum leidis aset kella 20 paiku, kui noorepoolne mees lähenes Viljandi laululava lähedal tänaval liikuvale naisele ning katsus teda. Naine ehmatas ning mees kõndis minema.

Teine juhtum leidis aset paar tundi hiljem, kella 22 paiku, kui Reinu tee kandis lähenes tänaval liikuvale naisele selja tagant võõras mees ja puudutas teda. Naine hakkas karjuma ning mees jooksis minema. Kummaski vahejuhtumis naised viga ei saanud.

Viimasest juhtumist on info jõudnud ka ühismeediasse, kus kannatanu kutsub linlasi ettevaatlikkusele. Ta kirjutab, et järsku haarati teda selja tagant ja pandi käsi või käed suu peale. Toimus rüselus. Ta ei saanud aru, mis oli ründaja motiiv, kuid käekotti, mis oli tal risti üle õla, too kätte ei saanud. Naine suutis ennast vabaks rabelda ja jooksis karjudes Reinu teelt edasi Männimäe poole, kuhu ründaja õnneks ei järgnenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles