"Kuulsuse narrid" tõusis avanädalal edetabeli etteotsa

Sakala
Copy
Mängufilm "Kuulsuse narrid" esilinastus Viljandis 11. jaanuaril.  
Mängufilm "Kuulsuse narrid" esilinastus Viljandis 11. jaanuaril.  Foto: Elmo Riig

Möödunud nädalal esilinastunud "Kuulsuse narrid" jõudis kohalikus kinotabelis 15 476 vaatajaga esikohale, tõugates troonilt edetabelit kuu aega valitsenud James Cameroni filmi "Avatar. Vee olemus".

Filmilevitaja Timo Dieneri sõnul on filmiaasta alanud tugevalt ja praegu soosivad kinoskäimist sisukas programm, kust leiab sobivat vaatamist igale sihtrühmale, ja niru talveilm.

"Eestlased on kodumaiseid filme alati armastanud ja neid käiakse ikka kinos vaatamas. "Kuulsuse narrid" on just selline lõbus, muhe ja suviselt sume komöödia, mis sobib ideaalselt praeguste trööstitute talveilmade sisustamiseks," rääkis Diener. "Nädalavahetuse ja eellinastuste tulemus on paljulubav ja filmi eluiga kinosaalides on kindlasti pikk." 

16. detsembril esilinastunud "Avatar. Vee olemus" valitses Eesti kinode vaadatavustabelit neli nädalat enne, kui kirjanikust Vesipruuli ja leiutajast Tatika vägikaikavedu selle liidripositsioonilt tõrjus.

Viljandis toimuva filmiloo peategelased on kirjanikuks saada ihkav Saalomon Vesipruul (Karl Robert Saaremäe) ja leiutaja Jaan Tatikas (Veiko Porkanen). Filmi režissöör on Ain Mäeots.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles