Tööta jäänud ametnik läks valla vastu kohtusse

Richard Särk
Copy
Möödunud neljapäeval kutsuti Tiina Mäesepp (paremalt esimene) vallavanem Karel Tölbi (vasakult esimene) kabinetti, kus lisaks neile olid veel abivallavanemad Jaanus Rahula ja Kaie Toobal.
Möödunud neljapäeval kutsuti Tiina Mäesepp (paremalt esimene) vallavanem Karel Tölbi (vasakult esimene) kabinetti, kus lisaks neile olid veel abivallavanemad Jaanus Rahula ja Kaie Toobal. Foto: Marko Saarm

Põhja-Sakala valla endine finantsjuht Tiina Mäesepp lahkus töölt teadmisega, et tema vabastamise põhjus oli tema vähene viibimine vallamajas, kuid hiljem sai ta teada, et lisaks eelmainitule heideti talle ette vigu juhtimises ja meeskonnatöös.

Nüüdseks juba endine finantsjuht Mäesepp kutsuti neljapäeval vallavanema kabinetti plaanipärasele vestlusele, sest ta viibis katseajal ning kohtumine kujutas endast küsitlemist. Ruumis olid peale Mäesepa ja vallavanem Karel Tölbi veel abivallavanemad Jaanus Rahula ja Kaie Toobal.

Mäesepp rääkis, et vallavanem küsis talt ridamisi küsimusi, kuni jõudis finantsjuhi tööaja juurde Suure-Jaanis paiknevas vallamajas. "Vallavanem küsis, kas ma saaksin käia rohkem kui kord nädalas kohapeal," ütles Mäesepp. Ta andis vastuseks, et saab vajaduse korral ka rohkem kohapeal käia, kuid vajab selleks pikemat etteteatamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles