PÄEVAKOMMENTAAR ⟩ Põhja-Sakalat ei hukuta mitte raha-, vaid poliitkriis (4)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Suure-Jaani Tervisekoda koos veekeskusega on suuresti Põhja-Sakala valla probleemide allikas. Täna hakatakse just seal valla päästeplaani arutama.
Suure-Jaani Tervisekoda koos veekeskusega on suuresti Põhja-Sakala valla probleemide allikas. Täna hakatakse just seal valla päästeplaani arutama. Foto: Marko Saarm

Esmaspäeva õhtul teatasid üheksa Põhja-Sakala valla opositsioonipoliitikut, et nemad ei osale vallavanema koostatud valla päästepaketi arutelul. Tunda on solvumist selle peale, et volikogu esimees pole võtnud arutlusele opositsionääride esitatud eelnõusid, ning ette heidetakse seda, et volikogu liikmeid kutsutakse justkui suvalisi töödokumente arutama.

Poliitikud rõhutavad, et nad ei hoia kõrvale vastutusest ega poolda saneerimist, aga nad ootavad korralikke eelnõusid, mida saab menetleda.

Mina ei tea, kust maalt algab volikogus poliitiku vastutus, aga praegune tegevus ja opositsiooni avaldused vastutuse võtmisena ei paista. Kuidagi ei paista välja ka saneerimise mittepooldamine, pigemini näib, et see protsess on vältimatu.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles