Kultuuriakadeemia tudengid mängivad Tartus ühislavastust

Sakala
Copy
Tartu Uues Teatris etendub Viljandi kultuuriakadeemia tudengite lavastus "4avastajaDraamat".
Tartu Uues Teatris etendub Viljandi kultuuriakadeemia tudengite lavastus "4avastajaDraamat". Foto: Jürgen Joost

25. veebruaril kell 19 etendub Tartu Uues Teatris Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tudengite lavastus "4avastajaDraamat". 

Lavastuse autorid ja etendajad on kultuuriakadeemia lavastaja eriala viimase kursuse tudengid Alissija-Elisabet Jevtjukova, Anna Laura Alamets, Eliise Künnis ja Sebastian Talmar. Luubi alla võetakse kunstnikuks kasvamise teekond. Uuritakse suhet publiku, ühiskonna ja teatrimaastiku traditsioonidega. Lavastajad avavad oma filtri kaudu isiklikke küsimusi kasvamisest, otsimisest ja loomisest.

"Minu jaoks on väga armas, et see lavastus tähendab meile kõigile midagi erinevat, kuid samas midagi sarnast," rääkis Anna Laura Alamets. "Meil oli väga huvitav katsetada üksteise töötamise dünaamikat, panna üksteist proovile või julgustada. Publiku ette jõuavad meie ühiselt läbikäidud teemad, küsimused ja kõhklused. Just tänu sellele, et me oleme nii erinevad, saime tabada midagi universaalset oma koha leidmise ja loomise kohta. Seega saab publik kaasa elada küll meie teekonnale, ent loodetavasti leida paralleele ka oma eriala ja tööga või saada julgust oma tee leidmiseks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles