Viljandi vallavalitsus otsib aasta tegu

Egon Valdaru
, reporter
Copy
2021. aasta Viljandi valla aasta teoks kuulutati populaarne kalakohvik Võrtsu Sahver. Veebruaris tehtud pildil on kalakohviku pidajad Priit ja Maria Laur ning vallavanem Alar Karu ja abivallavanem Irma Väre.
2021. aasta Viljandi valla aasta teoks kuulutati populaarne kalakohvik Võrtsu Sahver. Veebruaris tehtud pildil on kalakohviku pidajad Priit ja Maria Laur ning vallavanem Alar Karu ja abivallavanem Irma Väre. Foto: Elmo Riig

Viljandi vallavalitsus andis kodulehel teada, et kutsub kõiki elanikke ja valla sõpru 2022. aastale tagasi vaatama ning kaasa mõtlema, et selgitada välja see sündmus, ettevõtmine või saavutus, mis võiks pälvida Viljandi valla aasta teo tiitli.

Aasta teo tiitli kandidaadid palutakse esitada 19. jaanuariks. Enim kordi esitatud kandidaadid pannakse 20. jaanuaril rahvahääletusele, mis kestab 31. jaanuarini.

Ettepanekuid saab teha Facebookis üleskutse kommentaariumis või saata e-posti aadressil ajaleht@viljandivald.ee.

Viljandi vald korraldas aasta teo võistlust esimest korda möödunud aastal ning siis sai 17 eriilmelise teo seast esikoha rahva südame võitnud populaarne kalakohvik Võrtsu Sahver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles