Viljandi HC riisus aasta parimate valimisel koore

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC võib käsipalliliidult aasta parima klubi tiitli saamise järel juubeldada samamoodi, nagu ta tegi Eesti karikavõistluste finaali võites eesotsas peatreener Marko Koksiga, kes valiti aasta parimaks treeneriks. Viljandi HC-st pälvis parima noormängija tiitli Hendrik Koks ja parimaks rahvusvaheliseks käsipalliürituseks valiti Balti liiga finaalturniir.
Viljandi HC võib käsipalliliidult aasta parima klubi tiitli saamise järel juubeldada samamoodi, nagu ta tegi Eesti karikavõistluste finaali võites eesotsas peatreener Marko Koksiga, kes valiti aasta parimaks treeneriks. Viljandi HC-st pälvis parima noormängija tiitli Hendrik Koks ja parimaks rahvusvaheliseks käsipalliürituseks valiti Balti liiga finaalturniir. Foto: Elmo Riig

Eesti käsipalliliit kuulutas välja käsipalliaasta parimad. Kui üheksast aasta parima tiitlist neli kuuluvad Viljandi HC-le ning aasta tähtede meeskonnast rohkem kui pooled on selle klubi kasvandikud, siis võibki öelda, et Viljandi HC riisus parimate valimisel koore. Viljandi HC valiti aasta klubiks, seda juhendav Marko Koks parimaks treeneriks, seal palliv Hendrik Koks parimaks noormängijaks ning Viljandis peetud Balti liiga finaalturniir aasta parimaks rahvusvaheliseks käsipalliürituseks.

Läinud aastal sai Viljandi HC rohkesti tiitleid: lisaks alaliidu parimate tiitlitele võttis ta spordiaasta tähtede galal hiljuti vastu Viljandimaa parima võistkonna tiitli.

Käsipalliliidult saadud tiitlite kuhi on klubil aus ja rohke. Aasta parima treeneri tiitlit kandev Viljandi HC peatreener Marko Koks jäi õnnitlusi vastu võttes üsna tagasihoidlikuks. "Aasta oli selline …" lausus ta nagu vana rahu ise ning lisas, et klubil on tunnustuse üle hea meel. "Iga selline tähelepanu näitab, et midagi on õigesti tehtud – ikka on hea, kui märgatakse."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles