Poepindade vahetus toob ühe uue kaupluse ja varasema tegija tagasi

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Bussijaamahoone ehk kaubanduskeskuse Centrum 2 teisel korrusel kaupluses Kraba käib kolimiseelne tühjendusmüük, sest see äri kolib teisel pool parklat asuvasse Centrumi kaubanduskeskusesse.
Bussijaamahoone ehk kaubanduskeskuse Centrum 2 teisel korrusel kaupluses Kraba käib kolimiseelne tühjendusmüük, sest see äri kolib teisel pool parklat asuvasse Centrumi kaubanduskeskusesse. Foto: Elmo Riig

Kevadel on oodata Viljandis suuremat kaupluste ümberkorraldamist. Kraba kolib oma senisest asukohast kõrvalmajja ja tema koha võtab endale Sinsay. Ivo Nikkolo rõiva­kauplusest tühjaks jäävad ruumid Centrumis täidab siit kaheksa aasta eest lahkunud Weekendi jalatsipood.

Tööportaalis CV Keskus võib märgata töökuulutusi nii Sinsay kui Weekendi kauplusesse töötajate värbamiseks. Esimeses neist on välja öeldud, et LPP Estonia alla kuuluv Sinsay otsib töötajaid Viljandi Centrum 2 kaubanduskeskusesse ehk samasse hoonesse, kus on bussijaam, ning Weekend on töökohaks pannud Centrumi aadressi.

Centrumi arendusjuht Riho Maisa ütles, et bussijaama hoones on lisaks kaupluste ümberkolimisele plaanis avaliku ala ning kauplusefassaadide uuendamine. Töid tehakse jaanuarist märtsini ning sellel ajal tuleb klientidel mõningate ebamugavustega arvestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles