Värske bändi stiilne plaat täis potentsiaalseid hitte

, muusikasõber
Copy
Minimal Windi esimene kauamängiv «Hi» on sümbioos popist, indie’st ja rhythm and blues’ist. Albumi Viljandi esitluskontsert on 13. jaanuaril pärimusmuusika aidas.
Minimal Windi esimene kauamängiv «Hi» on sümbioos popist, indie’st ja rhythm and blues’ist. Albumi Viljandi esitluskontsert on 13. jaanuaril pärimusmuusika aidas. Foto: Paul Meiesaar

Pole midagi parata, pean kohe oma kirjutise alguses tunnistama: pole sugugi lihtne kirjutada arvustust plaadi kohta, mis meeldib sulle väga. Tundub küll, et mis siin keerulist on, muudkui kiida, aga tegelikult on ülimalt raske sõnu ja mõtteid õigesse ritta seada.

Sarnaselt enamiku eestlastega sain ma indie-roki, popi ja souli piiridel toimetavast ansamblist Minimal Wind (MW) teada mulluse «Eesti laulu» võistluse kaudu. Nad osalesid seal looga «What to Make of This» ja juba selle esimestest nootidest olin müüdud. Sedavõrd erinev oli see ülejäänud etteastetest. Lisapunkte andis muidugi muusikat toetav sama stiilipuhas video, mis on filmitud siinsamas Viljandis – sisuliselt on MW ju ka Viljandi bänd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles