Viljandlastest vendade kebabirestorani peetakse pealinna tõusvaks täheks

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Võib öelda, et Alex (vasakul) ja Karl Toom on kebabiga koos üles kasvanud. Nad olid napilt kümnesed, kui isa Marek Toomi müügitelgis pärimusmuusika festivalil kebabirulle keerasid. Marek Toom peab Viljandi lähedal Raudnaela kõrtsi. Oli vaid loogiline jätk, et pojad oma kebabirestorani avavad. Sedapuhku pealinnas ja nimeks Brööder Kebab.
Võib öelda, et Alex (vasakul) ja Karl Toom on kebabiga koos üles kasvanud. Nad olid napilt kümnesed, kui isa Marek Toomi müügitelgis pärimusmuusika festivalil kebabirulle keerasid. Marek Toom peab Viljandi lähedal Raudnaela kõrtsi. Oli vaid loogiline jätk, et pojad oma kebabirestorani avavad. Sedapuhku pealinnas ja nimeks Brööder Kebab. Foto: Erakogu

Kui vennad Karl ja Alex Toom möödunud aasta juunis pealinnas kebabirestorani avasid, ei mõelnud nad kordagi sellele, kuhu nad aasta pärast jõuda sooviksid või mis saab siis, kui äri ebaõnnestub. Täna võiksid nad vabalt uue koha avamisele mõelda, sest pealinn on nad hästi vastu võtnud.

Vendade isa Marek Toom on üks esimesi, kes 1999. aastal kebabi Rootsist Eestisse tõi. Folgi kebabikuningaks nimetatud Marek Toom on aastaid pärimusmuusikali festivalil kebabi müünud ning täna leiab tema spetsiaalse liharetseptiga kebabi Raudnaela kõrtsist.

Nii ongi Karl ja Alex Toom sisuliselt kebabiga koos üles kasvanud ning alates kümnendast eluaastast kebabitelgis rulle keeranud. On ebatõenäoline, et nad hoopis suširestorani avamisele oleksid mõelnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles