Viljandi suusatajad avasid võistlushooaja Eesti meistrivõistlustega

Priscilla Õmblus
Copy
Tehvandi rajal Sakala suusaklubi vormis libisenud Berit Alliksaar (nr 30) tuli N-16 vanuseklassi klassikatehnikas 2,5 kilomeetri sõidus neljandaks ja klassikatehnika sprindis seitsmendaks.
Tehvandi rajal Sakala suusaklubi vormis libisenud Berit Alliksaar (nr 30) tuli N-16 vanuseklassi klassikatehnikas 2,5 kilomeetri sõidus neljandaks ja klassikatehnika sprindis seitsmendaks. Foto: Kristi Kuuse

Eesti noored suusatajad panid läinud aastale punkti sportlikult, pidades reedel ja laupäeval Otepääl Tehvandil noorte, juunioride ja U-23 vanuseklassi meistrivõistlusi klassikatehnikas sprindis ja distantssõidus, ning Viljandi suusakasvandik, spordiseltsi Põhjakotkas esindav Andra Aavik võis lausa kahel korral pjedestaalile astuda.

Ka Viljandi spordikooli ja Sakala suusaklubi treener Jaan Kallak jäi oma õpilastega rahule. «Otseselt halvasti ei läinud,» lausus ta naerdes ning lisas: «Keegi üllatas, keegi tegi oma ära, mõni läks lati alt läbi, aga arvestades, et probleeme on palju olnud ja ettevalmistus selle võrra kannatanud, oli tulemus ootuspärane. Selline see seis umbes on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles