Saada vihje

Repliik Kolm eurot kausitäis või viis liitrit?

Viljandi toidukohtade lõunapakkumiste hinnad on viimasel ajal mõnuga kerkinud. Prae hind ulatub viiest eurost seitsme euroni, supi keskmine hind jääb lehel päevapakkumised.ee 3,50 ja nelja euro vahele. Grand Hotel Viljandis saab supi küll 2,20 eest, kuid see on ka ainus päevasupi hind, mis jääb alla kolme euro.

Nii kulub tööpäeviti kohvikus lõunatamisele nädalas keskmiselt 20–25 eurot. See teeb 100 eurot kuus, mis väga hea majandamise korral on ehk pere kahe nädala söögiraha. Näiteks ütles Instagrami kontol üks säästunippe jagav eestlane, kuidas ta leidis poest 600-grammise kanafileepaki hinnaga 1,81 eurot ning sellest valmis viis liitrit suppi, mille koguhinnaks kujunes 3 eurot ja 23 senti.

Kommentaarid

Märksõnad

Tagasi üles