Kaks nominatsiooni pälvinud noortetoas käib rekordarv noori

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Viljandi avatud noortetoa noorsootöötaja Mai-Triin Kõrgeperv (vasakul), juhataja Ege Enok ja noorsootöö administraator Maarit Järsk on õnnelikud, et nende juures käib nii palju noori. Noortetuba on avatud esmaspäevast reedeni kella 14–20.
Viljandi avatud noortetoa noorsootöötaja Mai-Triin Kõrgeperv (vasakul), juhataja Ege Enok ja noorsootöö administraator Maarit Järsk on õnnelikud, et nende juures käib nii palju noori. Noortetuba on avatud esmaspäevast reedeni kella 14–20. Foto: Marko Saarm

Avatud noortetoa töötajate kartus, et pärast koroonaperioodi on neil noortega kontakt kadunud, oli asjata. Praegusel hooajal käib keskuses rohkem noori kui kunagi varem.

Viljandi avatud noortetoa (VANT) juhataja Ege Enok rääkis, et koroona ajal töötas noortetuba distantsilt ning suhtlust prooviti hoida sotsiaalmeediakanalite kaudu. Piirangute leevenedes sai hakata noori majja lubama eelregistreerimisega, 25 noort korraga, ning seejärel avati noortetuba juba täielikult.

Möödunud suvi oli tegus: kaks linnalaagri vahetust juunis, noorteala eelarvamusfestivalil, lastekaitsepäeva korraldamine, kaheksa nädalat noorte töömalevat, suvepäevad ning pidu suve alguses ja lõpus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles